четвъртък, 4 юли 2013 г.

Как различните зодии попаднали на планетата Земя part 1


Ариесанцитте живеели на планетата Ариес, която била една от най-индустриално развитите планети, тъй като обитателите й били много упорити и амбициозни. Буквално събаряли стени с главите си, за да постигнат поставените си цели.

Те били завоеватели и искали да разширят звездните си територии, затова винаги пътували из открития космос, в търсене на нови и нови планети за завладяване.
Един ден, екип от тях, нетърпеливо се натоварил на поредния боен кораб с мисия да търсят нови планети, които все още не били завладени. Тъй като ариесанците винаги искали да са първи, се избили докато попълнят редиците в кораба, но в крайна сметка излетели в необятното пространство.
Летели спокойно, с изключение на дребните дрязги помежду си, които винаги свършвали с леко поступване един на друг, което винаги оправяло нещата, докато по пътя си срещнали заплашителен боен кораб, който летял изключително бързо. Ариесанците се уплашили и тъй като обичали да бъдат винаги първи - веднага стреляли по кораба, който така се стрелкал измежду тях, че можел да ги обстреля от всякъде - затова и нямало време за губене. Разбира се, вражеския кораб успял пъргаво да избегне атаките им, след което ударил на свой ред и бързо изчезнал.
Удара обаче бил фатален и ариесанците започнали да губят контрол над управлението, а кораба им започнал да пада.
Така те били първите попаднали на планетата Земя, но тъй като не могли да преглътнат поражението си от мистериозният вражески кораб, групата се заселила на малката, недоразвита планета.

Няма коментари:

Публикуване на коментар