четвъртък, 11 юли 2013 г.

Мастурбиращи кабинки

Знаете ли, че в Перу (a навярно и други по-развити от нас държави) има специални gay chat кабинки?
Като цяло помещението е нещо средно между компютърна зала и обществена тоалетна - има компютър, кабинка, стол, кабели и салфетки.
Идеята на съоръжението е всеки, който поради някаква причина няма интернет, компютър или не е удобно да използва личните си поради други причини (ще се изненадате какви причини имат хората, за да използват подобни кабинки) да облекчи сексуалните си online нужди с малко cam 2 cam.(да, май това е предназначението на салфетките) Услугата се заплаща, разбира се, подобно на компютърните зали.
Преди няколко дни минавах покрай единствената останала компютърна зала в града и се чудих как има хора, които още ходят при все че в днешно време всеки има компютър. После се замислих има ли останали такива зали и в Пловдив - има, казаха ми. Почувствах се странно. Но какво да кажа сега, след новото си откритие? Навярно някои хора ще си помислят, че това би вървяло дори по-малко от компютърна зала поради същите причини, както си мислех и аз, но е удивително колко много хора са лишени по различни причини от уединение, където да свършат съответната дейност, за която са предназначени въпросните кабинките.
Източник за материала - по-добре не питайте...

Няма коментари:

Публикуване на коментар