четвъртък, 25 юли 2013 г.

Как порасват звездите

Много се плю по Бритни Спиърс и нейната непорочност, която захвърли в коша след като стана "легална" - така да се каже. Еми да, нормално, вие какво предпочитате - 16 годишна да се чепи полу-гола по телевизията и да развратничи ли? И това ако не е пример!
"Защо лъжат, че са непорочни, като всички са курви" е общото определение, с което се сблъсквам. Чакайте бе, хора, кой лъже? Има едно такова нещо наречено цензура. Да няма Селена Гомез, Майли и всички преди да навършат пълнолетие да се кълчат полу-голи и да показват цици-мици и мекици ей така? Всичко си е много добре измислено даже. Пък после вече са достатъчно големи - да показват колкото от каквото си искат.
Всъщност реших да драсна два реда за това от една статия, която прочетох по повод новата трансформация на Майли Сайръс. Well, Майли си показа, че вече може да пие алкохол и това да бъде легално преди доста време, как така се сетихте едва сега, когато си подстрига косата и показа плът,, колкото и останалите показват? Изобщо като цяло в днешния свят се изумявам, че още на някой може да му направи впечатление малко кожа... така де, лично аз се нагледах на дупета и цици от какъвто и да е пол и все по-трудно се впечатлявам. Дори пениса на Джъстин Бийбър може да се намери в интернет!(с малко късмет и ако знаеш къде да търсиш или поне са ти познати системите за fake gay celeb... мдам, има много фалшификати по тази тема. Не, не за Джъстин, за който и да е. Питайте който знае XD)

Та.. развращават ли се звездите след малко публичност или просто... порастват? Мисля, че е тези снимки са достатъчно ясни и се вижда разликата. Има един процес, остаряване му се вика. Онзи ден гледах и снимките на Рики Мартин като млад - променят се хората, къде по собствено желание, къде времето ги променя. Нали не очаквате Дисни да допусне 15 годишна звезда да изглежда като Риана? Аз ако съм - договори горя. Та дори тя в началото на кариерата си (17!!!) го раздаваше толкова по-прилежна и нормална.(но за нея смятам,че побоят от Крис Браун нещо й размести чарковете в главата)
Ето и малко снимки за сравнение:

Бритни
Спестявам всички снимки на Бритни през годините, но общо взето ето я - дето се вика - каква беше, каква стана. Между двете снимки не може да не спомена периода й без коса.

Майли
Преди да се превърне от малката сладка Хана Монтана - която да припомним, че не само беше продукт на Дисни, но и предназначена основно за детската аудитория, Майли имаше и промяна към "Вижте ме, вече порастнах и мога да се събличам", преди да си офъка косата и да стане това, което виждате на втората снимка.


Селена Гомез
Е, Селена далеч не е толкова "скандална" като други, но пък и тя се е променила. Има си хас, не е дете, като това на предната снимка. Сред другите примери, лично аз смятам,че тя си върви дори много нормално. Поне аз не съм чул за пиянски изяви и други подобни.

Риана
Самата тя направо може да напише книга от скандално към по-скандално... не ми се изреждат стотиците нейни трансформации, всяка по-скандална от предната, но всеки си спомня как изведнъж се разголи и си отряза косата на черта преди години и колко все по-шокираща взе да става с всяко нейно представяне. Докато сега, по мое мнение, направо удари дъното(на излагането, иначе е ясно, че е на върха, не съм й личен счетоводител, но предполагам, че няма финансови затруднения)

В заключение само искам да кажа - далеч не защитавам тезата, че на звездите им е позволено да пропушат цигари и да ни показват зърнта си след като са навършили пълнолетие. Също далеч не смятам,че Риана няма психически отклонения и не излиза от границите на нормалното - честно казано повече от Гага, втората поне знаем, че наистина го прави заради шоуто. Тезата, която се опитвам да защитя е, че между това, което е нормално да се показва от едно 16 годишно дете по телевизията и това, което може да си позволи някой, който е пълнолетен има разлика. Например факта, че първото би било подсъдимо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар