четвъртък, 1 август 2013 г.

100 правила за стил (за мъже)

Дрехи
стил за мъже
1. Розовите тениски са за момичета! И педали.
2. Блузите с V образно деколте са за момичета. И педали.
3. Хавайските ризи не са готини. Освен това са малко педалски.
4. Горният ръб на дънките трябва да е педя под кръста.
5. Колана служи да задържиш панталоните на себе си, ако не са достатъчно тесни. Все пак е трудно да стоят на задника ти, когато са педя под кръста.
6. Мъж, чийто дънки покриват кокала и пъпа, а белият му потник е загащен в тях и е препасан с кафяв, кожен колан има по-малък шанс да прави секс от дядо ми.
7. Защо изобщо някои мъже толкова обичат да си вдигат дънките?
8. Смъкнатите дънки може да изглеждат детинско и да крият голям риск(то всъщност само това успяват да скрият), но са далеч по-удобни от впиването на дебелият ръб в кокала и пъпа. И вдигнатите до сливиците. И все пак внимавайте, никой не обича да гледа космати задници.
9. Пуловерите са за женчовци. Освен ако не са твърде сладки. Но като цяло не виждам защо му е на един мъж да носи пуловер? Доказано е че мъжете издържат повече на студ. Ти истински мъж ли си?
10. Дрехите са за да се носят. Момчета, моля ви - носете си дрехите. Ама хич не ме интересува какви тела имате - когато видя гол мъж по улицата ми иде да повърна. Никак не е секси. Освен ако не човъркате нещо по колата или не сте на футболното игрище - тогава е секси.

11. Вземам си думите назад - това с колата и футбола. Не важи за всички мъже. При някои и това не е секси.
12. Ти НЕ си и никога няма да бъдеш Дейвид Хаселхоф! Сега си закопчай копчетата на ризата.
13. И я изгори - знам, че е хавайска.
14. Шортите са за морето, за село и за из къщи. Но, сериозно, къде ти е достойнството да излезеш с тях на центъра?
15. Анцузите са за спортисти и за фитнес. И за вкъщи. Не са за дискотека и не са за из центъра. И не ми обяснявайте, че фитнеса се намира на центъра - нали там има съблекални.
16. Панталоните също имат само един цвят и той е черен. Останалото са дънки. Всичко друго е за момичета и педали.
17. Дънки с шарени петна, ръчички, оранжеви спрейове и други такива шарении са за... да кажем за хора, лишени от всякакъв вкус. Освен това изглеждат евтино и пошло. Истинските дънки са сини, леко изтъркани и със съвсем малко детайли.
18. Късите панталонки са грозни. Сериозно, кой мъж има толкова хубави крака, че да ги показва като в клип на Бионсе? Виждали ли сте Азис? Ти Азис ли си?
19. 3/4 са смешни, пък и не всеки мъж има хубави прасци. А 7/8 не ги разбирам - защо ти е да си с къси панталони, които ти откриват глезена? Да не мислиш, че глезена ти е по-хубав от прасеца случайно? Едва ли е по-хладно отколкото тези с нормална дължина.
20. Изгори всичко цветно от гардероба си. Ярко-цветните детайли са готини, но ярките дрехи с още по-ярки детайли са грозни.
21. Особено ако имат пайети и камъни. Те са за момичета.
22. Защо на "потника" му викат "потник"? Именно. Не го носи.
23. Тениска без ръкави може. Особено ако имаш хубави ръце.
24. Забравих да спомена, че когато си вдигате панталоните до сливиците, задника ви изглежда гротеско.
25. За по-лесно правете както правят на запад - вземете си едно списание и се ориентирайте по него. Не експериментирайте. Изкупете целия манекен - обикновено съчетанието му е перфектно и го носете само така. Няма да изпъкнете с кой знае каква артистичност, но поне ще изглеждате добре, а и кой ще знае?
стил за мъже

Обувки
1. Джапанките са за селяни. И за село. И за банята. И общо взето за такива места.
2. Чехлите са за момичета.
3. Сандалите са за педали.
4. Сандалите с чорапи не са за никой.
5. Обувките имат един цвят и той е черен.
6. Заострените обувки са за... не мога да реша за кого са, но са гадни!
7. Всяка обувка, която може да оубе една жена е женска.
8. Обувките с връзки са само за хора, които в действителност могат да ги завържат.
9. Обувките с лепенки са за деца, които не могат да си връзват обувките.
10. Идеалната обувка е черна, ниска, изчистена, добре полирана, без връзки(това не е задължително, ако спазвате правило 8) и без лепенки.
11. Освен ако не сте звезда - тогава можете да носите каквито си обувки искате. Но ако ми четете блога шанса да сте звезда е малък.
12. Цветните обувки за момчета са сладки. И все пак са цветни, което автоматично ги прави момичешки. Сериозно, аз не мога да си представя да нося обувки, които може да носи сестра ми...
13. Белите обувки също не са лош избор. И все пак си вземете и черни. Черните определено винаги са добър избор.
14. Най-много на света мразя да видя мъж със зелено-червени обувки, розова тениска и сини шорти на лилави лалета. Затова просто си вземете черни обувки!
15. Плетените обувки са за дядовци. Ти дядо ли си?

Аксесоари
стил за мъже
1. Като цяло бижутата са за педали.
2. Халката на един мъж показва, че е женен. Пръстена показва или че е част от някоя групоривка, или че е звезда, или че е гей или че по цял ден няма за какво друго да използва ръцете си (като да насече дърва, например) и си позволява лукса да носи пръстени. Ти от кой тип мъже си?
3. Една гривна е напълно достатъчна. ТИ НЕ СИ СЕРГИЯ!
4. Ако носиш пръстен, не носи гривна. Ти не си момиче. Или поне ги носи на различни ръце.
5. В 21 век почти всичко за врата е разрешено. И все пак не слагай повече от две - както вече казах - ти не си момиче.
6. Ограничи се в нещо по-семпло.
7. И то ако е с повод. Ти не си момиче, за да излизаш всеки ден с три сергии перли, синджири, мъниста и тенекия около врата си.
8. Освен ако не си ар енд би звезда. Подчертавам думата звезда.
9. Общо взето мъжките бижута са скучни и нямат индивидуалност. Можеш поне да си избереш нещо оригинално, което да подчертава личността ти, а не поредната плочка, като на всеки втори.
10. Очилата са за хора, които в действителност имат нужда от тях. Не носи очила, освен ако наситина нямаш нужда от тях.
11. Слънчеви очила с декорации по тях, камъни, както и цветните са за момичета. И педали. Изключение правят тези с бели рамки. Те стават. Понякога.
12. Като цяло се придържай към нормални слънчеви очила - продавачката може да ти каже, че не са за момичета, но ти си имай едно на ум. Спомни си думите ми, погледни я недоверчиво и си кажи "Аз момиче ли съм?"
13. Обиците са яки. Придържай се към семплите и метални обици. Камъните и лъскавите стъкълца са за момичета. Цветните обици са за пънкари и грънджове. Освен ако не си, вземи си нормална обица, мътните те взели.
14. Мъжките чанти по правило са грозни. Не знам защо така ги произвеждат. Гледай поне да ти е удобна.
15. Раниците са до една определена възраст. И за алпинисти.
16. Шалчетата са готини. Но като цяло са за момичета и педали. Но някое-друго шалче в гардероба няма да ти навреди. Зимните шалове, от друга страна, са за женчовци.
17. Ръкавиците са секси. Освен тези, които целят да ти държат топло през зимата - те също са за женчовци. За дантела и дума не може да става.
18. Големите слушалки са секси. Много секси. Стига да не гърми чалга от тях. И все пак не ги носи навсякъде, изглежда идиотски.
19. Не носи твърде много аксесоари наведнъж. Може да съм ти дал свобода на избор, но колкото повече се лишиш от нея, толкова по-добре ще изглеждаш. И да, всичко позволено до тук е свобода, колкото и да не ти се вярва, димитровградска сергийке малка.
20. Вяскакъв друг вид аксесоари, които не съм споменал са строго забранени. Не че мога да се сетя за други, но колкото и да мисля се сещам само за такива, дето са САМО за момичета. Преди да решиш да си сложиш нещо, което не съм описал в графата с аксесоарите, погледни го и си кажи "Аз педал ли съм или момиче? Какво би казал Джи?" и след това го изгори. Най-вероятно няма да се съглася.

Коса
1. Ако не можеш да си направиш косата - сложи си шапка.
2. Ако и шапката не те спасява - обръсни се или не излизай от вкъщи.
3. Бръснатите глави са за мутри. Боли ме да гледам млади момчета с бръснати глави.
4. Няма нищо по-хубаво, красиво и стилно от класическото мъжко подстригване. Редовно поддържано говори, че мъжа има чувство за ред.
5. Леко израстналата прическа стои секси... на някои момчета.
6. Коса по-дълга от раменете е за момичета. Също така и за метъли. Макар че има и такива, на които не им отива. По-добре метъл с къса коса, отколкото непривлекателен мъж.
7. По-добре по-къса, отколкото изгоряла.
8. Небоядисаните корени не говорят само зле за финансовото ти положение, но и за уважението ти към теб и грижите, които полагаш за себе си.
9. Абе защо ти е да си боядисваш косата - нали уж си мъж? О.о
10. Русите коси са за момичета и педали. Черните не са никак готини. Червените, сините и зелените са за пънкари и емота. Освен ако не влизаш в някоя от графите, не си боядисвай косата.
11. Горното правило не важи за естествено руси момчета - кичури са позволени.
12. Не важи и за естествено чернокоси. Те са готини.
13. Не важи и за естествено червени(защото сини и зелени едва ли има) - човече, косата ти е естествено червена, защо трябва да я разваляш? О.о
14. Бодличките са за момченца. До 5ти клас. Може и 6ти.
15. Бритоните са за емота.
16. Кичетата не са за никой. Освен ако не си футболист от 70те. Макар че и тогава са били покъртителни (не че ги помня, ама съм гледал снимки). Едниственото киче, което признавам, е това на Сашо Роман. Ти Сашо Роман ли си?
17. Пяната за коса е за момичета. На теб защо ти е пяна за коса? Оо
18. С вакса не можеш да си разрошиш косата. Добре де, при много голямо желание и яка вакса може и да успееш, но ще си мазен и гаден.
19. Загладената коса е секси, ако искаш да те харесват момичета с вкус. Но не я заглаждай всеки ден - изглежда тъпо и ще приличаш на герой от стар латиноамерикански сериал. Роберто, от "Приятелки и съпернички", например.
20. Всъщност защо се втилясваш толкова за косата си - процесът остаряване започва на 25 години и вероятността да оплешивееш до 30 е дяволски голяма... ако вече не си започнал.

Други
1. Леко наболата брада е секси.
2. Наболата два дни брада никак не е секси.
3. Катинарчетата бяха грозни когато бяха на мода, грозни са и сега.
4. Камъче на зъба - дори не трябва да имаш въображението да си го представиш как изглежда, камо ли да си го помислиш.
5. Не слушай какво ти казват околните - ако тръгнеш да угаждаш на всеки, ще полудееш.
6. Девственият мустак не е секси. Затова се казва и "девствен". Ти девствен ли си?
7. Космите не са секси... когато не са на правилните места. Имай на предвид, че това, че си мъж не значи, че всичко ти е позволено. Ако получавах петаче за всеки космат гръб, дето виждам през деня си, щях да съм милионер.
8. И все пак не прекалявай. По-добре с косми по ръцете отколкото с голи ръце. Остави поне няколко признака за това, че си мъж. Мъж си, нали?
9. Подкастрянето също върши работа. Понякога дори по-добра. Особено ако не носиш бельо, а спазваш точка 4 от графата "Дрехи"
10. Абе да ти кажа - носи бельо, моля те...
11. Слиповете са за деца.
12. Парашутките са за парашутисти.(което не значи, че парашута ще ти се отвори...)
13. Има само един цвят боксерки. Искаш ли да се опиташ да го познаеш?
14. Опс, забравих прашките. Те са за педали и стриптизьори. И все пак, мъж в прашки си е грозна картинка, без значение какъв задник има. Като цяло мъжките прашки са си една голяма пародия.
15. Пристягащото бельо и това с повдигащи ластици те кара да изглеждаш секи. но нали знаеш, че това е само заблуда? Не го носи на срещи. Когато казах, че изглежда секси имах предвид с панталон върху тях. Когато свалиш панталона си просто един космат гъз в ластик.
16. Няма нищо по-грозно от ръбове на слип, прозиращи изпод панталона. Освен може би други неща, за които съм казал, че няма нищо по-грозно по-горе.
17. Грим носят момичетата, травеститите, понякога педалите и емотата. А да, и звездите. Ти не си звезда, нали?
18. Солариума е за момичета. Ти си мъж - копай и хвани кърски тен!
19. Грижи се за ръцете си. Жените гледат мъжките ръце. Колкото и педалско да ти се струва правенето на маникюр, няма нищо по-грозно от разръфани, грозни мъжки кожи, които покриват половината огризана нокътна плочка, изпод която са се намърдали един куп мръсотии. Изобщо не е секси и е по-мъжествено от много други педерастки неща, които изредих, но много момчета всъщност правят(като розовите тениски, например).
20. Татуировките са готини. Освен ако на тях не пише "Аз обичам Мими" или "Аз спах с......"

Разбира се, всяко правило си има и изключение. Ако все пак искате да се придържате към тези съвети, то най-добре е да ходите гол. Опа, не забравяйте правило 10.

Няма коментари:

Публикуване на коментар