петък, 30 август 2013 г.

Колекция от рок филми # 3

рок филми

Номер три е филм, изключително известен сред феновете, главно с епичната си простотия.
За всички трима от вас, които може и да не са го чували, номер три:


Tenacious D - The pick of destiny

рок филми
Това е една, високо интелектуална и сложна истоиря, която ни изпраща в живота на Джейбълс, момче родено във строго християнско семейство, чиято единствена мечта е да стане рок музикант. На ранна възраст JB бяга от вкъщи и започва епичното си пътуване да открие човек с който да направи група. Така Среща Кайл гас.
Както предполагате и двамата не струват. В опит да станат добри, те тръгват на пътешествие да намерят перце за китара, но не каво да е, а перцето на съдбата, което прави всеки музикант известен.
Филма е мюзикъл, и песните в него са пълна простотия до една. Ако се чувствате твърде интелЕгенти да гледате нещо такова, можете спокойно да го прескочите, защото Тенейшъс Д е от онези филми, без сериозен момент. А и дори да има, пак е представен по кретеноидно забавен начин.
Джак Блак не е ново лице в сферата на точно този вид филми и често ще го срещате из колекциятал Подобно на всеки от неговите филмми, Тенейшъс Д.  в крайна сметка има забавна и интересна история и песни които ще ви попикаят от смях.
Ето ви една от тях:

Това е началото на филма, така че не е голям спойлер. По - добре е от трейлъра.


Линк към първа част. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар