понеделник, 1 юли 2013 г.

Let's talk Marvel


Както всички знаем със излизането на „Отмъстителите” завърши първата част от филми на поредицата на Марвел. Изключително  добър франчайз за Марвел, чиято втора част с нетърпение очакваме с нетърпение. Преди няколко седмици всички групом си отдъхнахме когато Робърт Дауни Джуниър поднови договора си, и със сигурност ще го видим отново в ролята на Тони Старк в Отмъстителите 2 и 3, въпреки че дали ще има „Железния Човек 4” все още остава спорен въпрос, който клони към по – скоро не. 
SPOILER WARNING 


Продукцията на Дисни определено имаше проблеми около подновяването на договора си с Дауни, който открито заяви, че „не става по - млад”,  въпреки това по думите на Кевин Фейдж,– „Сигурен съм че ще има „Железния човек 4” и пет и шест, десет дори и двайсет. Не виждам защо Айрън Мен да не остане евъргрийн, като Джеймс Бонд, или Батман.” И докато всички знаем актьорите, който носят емблемата на Бонд, Джеймс Бонд, лично аз не вярвам, че ще се намери актьор който да понесе кръста на Дауни, така като той успя да пресъздаде Старк.
Други спекулации около популярният франчайз са евентуалният ре-каст на Хоукай, в ролята Джереми Ренър, но това си остават само слухове. Също така и след като Уидън заяви, че Том Хидълстън няма да сложи рогата на Локи за „Отмъстителите 2”, много хора спекулират, че може би ще видим Локи да предаде Один дух, но както знаем Хидълстън има подписан договор за пет филма, въпреки, че не е уточнено кои точно.
Това което всички, и под всички разбирайте – аз, очакваме с нетърпение е „Капитан Америка – Зимен Войник.” По – специално заради завръщането на Бъки Барнс  в ролята Себастиан Стан, отново на екран. Зимния Войник си остава един от най – добрите персонажи на Брубейкър, и аз с нетърпение очаквам да видя Стан в тази роля.
 


 В същия филм, ще видим също някой нови герой на Марвел – Фалкън, Агент 13 – Шарън Картър (племенница на Пеги Картър), Робърт Редфорт в ролята на Александър Пиърс. Снимки потвърдиха, че Пеги Картър ще повтори ролята си, макар и седемдесетина години закъснение. Доминик Купър е потвърден за участие,което говори за евентуален флашбак в 40’те години на миналия век.




Скарлет Йохансон се завръща в тази продукция, обличайки черното трико на Черната Вдовица отново, макар и с нова прическа (in with the straight hair, out with the curls). Нови снимки от снимачната площадка разбуниха духовете на феновете, на който Наташа и Стийв бяха показани да се целуват.  Макар и феновете на комиксите да знаят, че Наташа всъщност крие романтична връзка с Бъки в миналото си. 


С нетърпение чакаме и новият сериал на Марвел "ШИТ", който ще започне излъчване септември месец тази година, излезна трейлъра за сериала, който потвърди това което вече всички предполагахме, а именно - Coulson Lives!



Няма коментари:

Публикуване на коментар