петък, 21 юни 2013 г.

Гей за пример: Нийл Патрик Харис

Първият, и честно казано за сега единственият, в списъка ми с гей за пример е Нийл Патрик Харис.
За масовите теле-маниаци по-известен като Барни от хитовия сериал "How i meet your mother" и за не толкова запознатите с личният му живот - да, свалячът Барни е... обратен.

Попаднах на доста коментари из интернет пространството, където се оказа, че все още има хора, които не са наясно с ориентацията на Харис.
Признавам си, че не съм го гледал в други роли, освен в тази и в Beastly, където пак го раздаваше хетеросексуален до мозъка на костите си. Може би малко по-не толкова хетеросексуален, колкото ролята му на Барни.



Харис казва, че е наясно с ориентацията си от 6 годишна възраст - като при много хора, той също е наясно със себе си от ранно детство, което опровергава теорията че "гей се става в последствие". Излиза "от гардероба" - както се вика в гей средите - през 2006-та година, като публично обявява сексуалните си влечения, а през 2010 заедно с партньорът си Дейвид Барука се сдобиват и с две близначета- чрез суроготна майка - Гидеон и Харпър.


Общо взето може да си известен, да си гей и да не си като клоун. Да имаш семейство и като цяло да бъдеш нормален човек. Нийл Патрик Харис е и навярно винаги ще бъде личният ми номер едно какъв трябва да бъде един нормален хомосексуален мъж.

2 коментара:

  1. Може и да бъркам, но децата на Нийл и Дейвид не са ли момче и момиче? Иначе, безспорно, едва ли има по-добър пример от Нийл, дано да бъдат все така щастливи с Дейвид, колкото изглеждат, някой ден се надявам и аз да имам семейство, подобно на тяхното. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз на това се надявам, само майка да се намери XD
      Иначе да, не съм го редактирам, след като видях, че близнаци не значи непременно еднополови. Сега ще го оправя, благодаря ти за забележката :)

      Изтриване