неделя, 29 юни 2014 г.

Истинска кръв, сезон 7


Истинска кръв, сезон 7


Като голям фен на вампирите, преди още да станат толкова популярни, не мога да не драсна няколко реда за новия сезон на "Истинска кръв".
Тъй като в близкото ми обкръжение нямам много фенове на сериала, та бях може би малко упрекнат, когато казах, че съм гледал новия епизод, но в действителност бях изненадан, че изобщо го видях в топ-а. Някой гледа ли "Истинска кръв" още? Явно да.
Честно казано ми е трудно да кажа точно какво ми харесва, но първото нещо за което се сещам като чуя "Истинска кръв" са зъбите на вампирите, които все повече ми напомнят за макетни ножчета. Ето пак, тръгнах с негативизма, а щях да казвам какво ми харесва. Може би да взема да изредя нещата дето не ми харесват, пък да кажа, че останалото ми харесва?

четвъртък, 26 юни 2014 г.

Колекция от рок филми #4

рок филми

Дойде време и за номер четири, един не особено известен, но доста забавен филм, който може би сте засичали по телевизията:

Тънка коса или рядка - фризьорски грешки



С годините практика забелязах тенденция много хора, а и колеги-фризьори, да не могат

правилно да определят типа коса и косъм. И докато не опреквам първите, защото не им е работа, то вторите определено трябва да се замислят дали да не сменят професията си - и без това станахте много.

сряда, 25 юни 2014 г.

Гей връзки - The New Normal


Признавам, не съм очарован от заглавието - сериал за гей връзки и като цяло на подобна тематика с подобно име някак си смятам, че по-скоро би отблъснало една и без това отблъсната от гей-темата аудитория. Сигурно и за това го спряха.
Казано по друг начин - за пореден път група гей-хора решиха да покажат колко нормални са хомосексуалните и затова праснаха такова двусмислено заглавие, което по мое скромно мнение още повече би издразнило някой хомофоб. Че то мен дразни, какво остава за някой, който по принцип си има проблем. Както съм казвал не веднъж, прекаленото натрапване си е дразнещо, за каквото и да става въпрос.